Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket in fleksibilne embalaže

LabelProfi nominiran za regijsko gazelo 2019

Objavljeno
LabelProfi nominiran za regijsko gazelo 2019
Naše podjetje LabelProfi se poteguje za gazelo podravsko-pomurske regije. V nominaciji za to prestižno lovoriko hitro rastočih podjetij je poleg našega podjetja, ki se ukvarja z digitalnim tiskom etiket za različne namene in industrijske panoge ter izdelavo fleksibilne embalaže, tudi lendavski Virs, dobavitelj varilne in rezalne opreme, filtrskih sistemov in sistemov za avtomatizacijo.

V pogovoru za časopis Dnevnik sta soustanovitelj in prokurist podjetja Virs, Aleš Puklavec, ter lastnik in prokurist podjetja LabelProfi, Uroš Slemenik, nanizala nekaj dejstev, zakaj podjetji hitro rasteta.

Intervju z lastnikoma je dostopen na tej povezavi oz. na portalu časopisa Dnevnik:

Dnevnik, 23.9.2019: Rast z visokimi vlaganji v tehnologijo

Dnevnik, 23.9.2019: Predani izdelavi etiket in fleksibilne embalaže

Slovenska gazela je izbor najboljših hitro rastočih podjetij. V izborih za slovensko gazelo si prizadevamo nagraditi slovenska podjetja, ki jih odlikuje hitra rast in prilagodljivost ter dinamična podjetnost. Največkrat so to majhna družinska podjetja, ki so s svojo inovativnostjo uspela najti tržno nišo.
Projekt poteka od leta 1991, nadgrajen s 6 regijskimi in nacionalnim izborom pa od leta 2001. V tem času se je uveljavil kot največji poslovni dogodek v Sloveniji, katerega namen je promovirati poslovno drznost, inovativnost in mednarodno uspešnost slovenskih podjetij. Družba medijskih vsebin Dnevnik je projekt sprejela pod svoje okrilje ob koncu leta 2005.

Nazaj