Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket

LabelProfi nominiran za regijsko gazelo 2019

Objavljeno
LabelProfi nominiran za regijsko gazelo 2019
Naše podjetje LabelProfi se poteguje za gazelo podravsko-pomurske regije. V nominaciji za to prestižno lovoriko hitro rastočih podjetij je poleg našega podjetja, ki se ukvarja z digitalnim tiskom etiket za različne namene in industrijske panoge ter izdelavo fleksibilne embalaže, tudi lendavski Virs, dobavitelj varilne in rezalne opreme, filtrskih sistemov in sistemov za avtomatizacijo.

V pogovoru za časopis Dnevnik sta soustanovitelj in prokurist podjetja Virs, Aleš Puklavec, ter lastnik in prokurist podjetja LabelProfi, Uroš Slemenik, nanizala nekaj dejstev, zakaj podjetji hitro rasteta.

Intervju z lastnikoma je dostopen na tej povezavi oz. na portalu časopisa Dnevnik:

Dnevnik, 23.9.2019: Rast z visokimi vlaganji v tehnologijo

Dnevnik, 23.9.2019: Predani izdelavi etiket in fleksibilne embalaže

Slovenska gazela je izbor najboljših hitro rastočih podjetij. V izborih za slovensko gazelo si prizadevamo nagraditi slovenska podjetja, ki jih odlikuje hitra rast in prilagodljivost ter dinamična podjetnost. Največkrat so to majhna družinska podjetja, ki so s svojo inovativnostjo uspela najti tržno nišo.
Projekt poteka od leta 1991, nadgrajen s 6 regijskimi in nacionalnim izborom pa od leta 2001. V tem času se je uveljavil kot največji poslovni dogodek v Sloveniji, katerega namen je promovirati poslovno drznost, inovativnost in mednarodno uspešnost slovenskih podjetij. Družba medijskih vsebin Dnevnik je projekt sprejela pod svoje okrilje ob koncu leta 2005.

Nazaj