Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket

Vinska etiketa z UV varnostnim žigom

Objavljeno
Vinska etiketa z UV varnostnim žigom
V posebno poglavje širokega asortimaja etiket, ki jih izdelujemo v podjetju LabelProfi d.o.o., sodijo VINSKE ETIKETE. Našim storitvam zaupajo številni priznani slovenski in tudi tuji vinarji. Poseben izziv v tisku je predstavljala nedavna izdelava etikete avstrijskega pridelovalca vrhunskih vin blagovne znamke Türk.

Za osnovni material vinske etikete Türk smo izbrali strukturiran papir z bariero. Material, v prvi vrsti namenjen prav etiketiranju različnih vrst pijač in vin, odlikuje visoka stopnja vodoodpornosti, ki zagotavlja njegovo obstojnost tudi v primeru izpostavljenosti vinske steklenice hlajenju v ledeni kopeli.
Na sprednji (naslovni) etiketi smo uporabili toplotni tisk in „embossing“ (slepi tisk). Posebnost je bila izdelava zadnje (deklaracijske) etikete. Njena edinstvenost je v natisnjenem varnostnem žigu, ki je viden le pod UV žarki.

V podjetju LabelProfi d.o.o. držimo na zalogi preko 40 različnih materialov za vinske etikete. Ponudimo vam lahko pester izbor barvnih folij za toplotni tisk, izbirate pa lahko tudi med številnimi dodelavami, ki bodo vašim etiketam zagotovo nadele pečat edinstvenosti in prepoznavnosti.

Nazaj