Novice iz sveta etiket

Dvo (ali več) slojne »peel-off« etikete

Dvo (ali več) slojne »peel-off« etikete
Dvo (ali več) slojne »peel-off« etikete imajo narahlo zlepljeni dve ali več plasti, ki jih je možno enostavno odlepiti in ponovno zalepiti. Večplastnost etiketi poveča površino in tako omogoča, da lahko nanjo natisnemo vse informacije, ki so ali zakonsko predpisane ali drugače pomembne za informiranje končnega uporabnika izdelka. Uporabnik zgolj odlepi zgornji sloj etikete, prebere, kar je natisnjeno pod njem, potem pa ga enostavno prilepi nazaj.

LabelProfi-jeve večslojne etikete lahko uporabite na ravnih ali zaobljenih površinah. Lahko so sestavljene iz dveh (dvoslojne), treh ali več slojev ter digitalno potiskene na obeh straneh – tudi na lepilni strani.

»Peel-off multilayer« etikete so zelo uporabne predvsem v prehrambni, farmacevtski, kemični ter kozmetični industriji. Najpogosteje nosijo informacije o hranilni vrednosti pakiranega prehrambnega produkta, informacije v različnih jezikih, navodila za uporabo, varnostne napotke ali kemijsko sestavo, lahko pa večslojne etikete postanejo tudi odlična priložnost za inovativno marketinško potezo.

Nazaj na vse novice