Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket in fleksibilne embalaže

Twist - BOPET folija

Objavljeno
Twist - BOPET folija
Zaščitni znak priznane švicarske blagovne znamke Ragusa je vrhunska naravna čokolada s celimi lešniki, ki čoko sladokusce razveseljuje že več kot 70 let. Odlična čokolada, zahteva tudi vrhunsko embalažo.
V našem podjetju za omenjenega proizvajalca izdelujemo kvalitetno PET - twist mono folijo, v katere so zaviti slastni čokoladni bonboni in praline. Twist pakiranje zahteva posebno vrsto materiala, ki ima t.i. »dead fold« lastnost, kar omogoča, da praline ostanejo trdno zavite z vseh strani.
Twist BOPET folija velja za najprimernejšo vrsto fleksibilne embalaže, ko gre za ovijanje in zavijanje kvadratnih, podolgovatih, ovalnih in okroglih oblik, kot so praline, dražeji, bonboni, čokoladne kroglice, tofeji in razne druge vrste bonbonov in slaščic.
Z najsodobnejšo digitalno tehnologijo tiska vam v LabelProfiju omogočamo tudi tisk personalizirane embalaže za bonbone. Z unikatno embalažo boste bolj neposredno nagovarjali kupca in ga tako povezali z vašim izdelkom na bistveno globlji čustveni ravni kot „neosebni“ izdelki.
Nazaj