Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket in fleksibilne embalaže

Etikete za vina in ostale pijače

Objavljeno
Etikete za vina in ostale pijače
Na martinovo, 11.11., se po tradiciji, vsako leto nefermentirani grozdni sok spremeni v vino. Letos je tako novo vino že pripravljeno za ustekleničenje in prodajo kupcem. Kvalitetna in atraktivna etiketa je, seveda, poleg same kakovosti vina, najboljša »reklama« za prodajni uspeh in vidnost vašega produkta v nadvse pestri konkurenčni ponudbi.

Da lahko naši stranki ponudimo res najboljše iz sveta etiket, v našem podjetju tesno sodelujemo z naročniki že v fazi oblikovanja oz. priprave za tisk, saj je pomembno, da se končna izvedba etiket optimizira tako v smislu kakovosti kot stroškovne učinkovitosti. Strankam nudimo široko paleto specialnih dodelav (zlatotisk, parcialni lak, več vrst efektnih lakov, sitotisk, različne vrste laminacij, slepi tisk itd.) ter številne specialne materiale, ki omogočajo inovativne marketinške pristope in tako še dodatno povzdignejo vaše izdelke v očeh končnih kupcev.

LabelProfi za pijače ponuja etikete za vina, mikropivovarje (butična piva oz. 'craft beers'), etikete za žganja, etikete za sokove in druge brezalkoholne pijače ter še mnogo več.

 

Nazaj