Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket in fleksibilne embalaže

Pa jo imamo: zaključena prenova spletne strani www.labelprofi.si!

Objavljeno
Pa jo imamo: zaključena prenova spletne strani www.labelprofi.si!
Koledarsko pomlad smo pri LabelProfi-ju otvorili z objavo prenovljene spletne strani, zasnovane v sodelovanju s slovenjgraškim podjetjem Kivi Com d.o.o. Prinaša obilo novih vsebin, ki bodo – tako upamo – obiskovalcem še približale zanimivo branžo, v kateri poslujemo.

 

Poleg bolj sveže in prečiščene vizualne podobe ter boljše organizacije vsebinskih sklopov smo se maksimalno potrudili pri izboru tematik, ki bodo obstoječim in bodočim strankam gotovo v precejšnjo pomoč pri načrtovanju primernih izvedb etiket za njihove izdelke.

Ker vam želimo stati ob strani skozi vse faze izvedbe in ker se zavedamo potrebe po deljenju znanj – teh se je v dobrih 20 letih, kolikor šteje naše podjetje, nabralo ogromno –, smo posebno pozornost namenili segmentu pomoči strankam. Le-tega smo oplemenitili z novimi oblikami pomoči, kot sta "Naši strokovnjaki svetujejo" in "Brezplačni vodič po etiketah", ostajata pa tudi že preizkušeni storitvi "Naročite brezplačni vzorec" in "Pošljite povpraševanje", ki smo ju še nekoliko osvežili in nadgradili.

Še posebej smo ponosni na nov "Vodič po etiketah", ki smo ga prvič 'izdali' v formatu PDF. Brezplačno si ga lahko prenesete na zgornji povezavi, predstavlja pa strnjen pregled vsebin s področja tiska etiket. V pomoč bo tako začetnikom kot tistim, ki že imajo izkušnje s procesi načrtovanja, produkcije in aplikacije etiket. V njem so med drugim zajete tudi nekatere novosti v branži, vodič pa nameravamo redno posodabljati, da bo sledil hitremu razvoju panoge, pa tudi našega podjetja.

Predstavitvi novosti je sicer primarno namenjena podstran "Uspešne zgodbe", v okviru katere bomo objavljali "Novice iz sveta etiket" – ravnokar jih prebirate – ter "Primere dobrih praks", ki so novost na spletni strani in ki bodo komu morda služili kot inspiracija za nove poslovne podvige.

Na koncu še vabilo: obiskujte našo spletno stran, berite vsebine, delite jih s sodelavci in prijatelji, veseli pa bomo tudi vaših komentarjev, predlogov, pohval, kritik ipd. Konec koncev je stran namenjena vsem vam, ki soustvarjate našo zgodbo o uspehu!

Nazaj