Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket in fleksibilne embalaže

Potrebujete fleksibilne embalažne rešitve?

Objavljeno
Potrebujete fleksibilne embalažne rešitve?
V nešem podjetju LabelProfi vam z najsodobnejšo digitalno tehnologijo za tisk fleksibilne embalaže omogočamo izdelavo inovativne embalaže, s katero boste dvignili ogled in prepoznavnost svoje blagovne znamke.

Kaj sploh je fleksibilna embalaža? Fleksibilno embalažo bi najpreprosteje opisali kot embalažo ali del embalaže, katere obliko je mogoče zlahka prilagoditi. Prav zaradi te »fleksibilne« lastnosti, lahko vanjo zapakiramo praktično karkoli, od trdnih stvari, tekočin, gelov, praškov, maščob in tudi plinov. Fleksibilna embalaža se najpogosteje pojavlja v obliki vrečk, paučev (pouches), sašejev (sachets), ovojev ali zavitkov (wrappers), ki so običajno izdelani iz gibkih in prilagodljivih materialov, kot so polimerne in metalizirane (alu) folije ali papir.

Naš servis vam ponuja fleksibilne rešitve izdelave embalaže v manjših in srednjih količinah, po trajnostnih merilih in s kratkimi dobavnimi roki. Nudimo vam strokovno tehnično podporo in celovit servis, na katerega se lahko vedno zanesete.

Nazaj