Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket in fleksibilne embalaže

LabelProfi obiskal tudi sejem embalaže - FachPack 2019

Objavljeno
LabelProfi obiskal tudi sejem embalaže - FachPack 2019
Sejemski dogodek FachPack 2019, ki danes zapira svoja vrata v Nürnbergu, velja za najbolj prepoznaven mednarodni strokovni sejem, ki predstavlja celotno verigo pakiranja in embalažne tehnologije - od oblikovanja in načrtovanja, materialov in strojev, do proizvodnje in tiska embalaže ter logistike v procesu pakiranja.

Sejem vsako leto obišče okoli 45.000 obiskovalcev. Razstavljalci in obiskovalci prihajajo predvsem s področja prehrambnega, farmacevtskega in medicinskega sektorja ter kozmetične, kemične in avtomobilske industrije. Sejem ponuja odlično priložnost za sklepanje partnerstev in implementacijo najrazličnejših projektov s področja pakiranja, obenem pa predstavlja najsodobnejše tehnološke rešitve in trende iz sveta embalaže.

Sejem je obiskala tudi ekipa LabelProfi-ja. Z nabavo najsodobnejše tehnologije za digitalni tisk fleksibilne embalaže si prizadevamo slediti najnovejšim trendom in trajnostnim »zelenim« embalažnim rešitvam, katerim so letos na sejmu FachPack namenili prav posebno pozornost.  

Nazaj