Novice iz sveta etiket
Labelprofi: skokovita rast z digitalnim tiskom etiket - Dnevnik, 12.4.2021
V slovenjgraškem podjetju Labelprofi, ki je bilo pred dvema letoma v ožjem izboru za regijsko gazelo, koronske krize lani niso občutili. Epidemija je sicer nekoliko vplivala na prodajo, ker precej kupcev zaradi zaprtja dejavnosti v prvem valu nekaj tednov ni poslovalo. Kljub temu je ta zrasla za dobrih 35 odstotkov, kar dokazuje, da se je podjetje upravičeno uvrstilo na lestvico najhitreje rastočih v dravsko-pomurski regiji.
Več
Termo laminirana folija za mesne produkte
Za avstrijskega proizvajalca mesnih izdelkov v našem podjetju LabelProfi d.o.o., izdelujemo visokobarierno folijo, ki zagotavlja dolgotrajno svežino in obstojnost pakiranih mesnin. Digitalno potiskana in termo laminirana folija ima zaradi uporabe EVOH funkcionalne bariere v laminatu vrhunske barierne lastnosti.
Več
Obvestilo: nujna vzdrževalna dela med 23.4. in 2.5.2021 - ZAPRTO!
Spoštovani kupci! Obveščamo vas, da bo proizvodnja podjetja Labelprofi med 23.4. in 2.5. 2021 zaradi nujnih vzdrževalnih del ZAPRTA. Zato vas vljudno pozivamo, da nabavo svojih izdelkov načrtujete pred ali po omenjenih datumih. V tem času bo oddelek komerciale deloval nemoteno, tako da bodo vaša povpraševanja in morebitna naročila obdelana po ustaljeni praksi. Zahvaljujemo se za razumevanje. LabelProfi d.o.o.
Več
Doy-pack vrečke za pakiranje superživil
Za malteško podjetje, Sahha – Mark Morales, v LabelProfiju izdelujemo visokokvalitetne doy-pack vrečke z zip zapiranjem, v katerih so pakirana superživila. Fleksibilna embalaža, z atraktivnim dizajnom, je potiskana z najnovejšo digitalno tehnologijo tiska embalaže.
Več
Vse, kar morate vedeti o dobavni verigi embalaže v času koronavirusa
Vaša blagovna znamka bo po času koronavirusa morda imela nemalo težav z zagotavljanjem potrebne embalaže. Covid-19 je neverjetno povzdignil spletno prodajo, vendar pa to povpraševanje le še poslabšuje okoljsko krizo. Povpraševanje po dobrinah močno presega globalno infrastrukturo. Prav tako imajo podjetja težave z upravljanjem, shranjevanjem in ponovno uporabo embalažnih materialov. Covid-19 je spremenil vedenje potrošnikov po vsem svetu. Nekdanje izlete do lokalov s hitro prehrano...
Več
Personalizirana fleksibilna embalaža – Gorenjka, samo zate!
Za razliko od »običajne embalaže, personalizirana embalaža izdelek bistveno bolj približa kupcu ter ga napolni s prav posebno nakupovalno izkušnjo. To lahko preizkusite tudi sami. Čokolada Gorenjka, ki nosi vaše ime, bo zagotovo imela bolj pristni okus, kot tista, ki je »zgolj« čokolada za vsakogar.
Več
Zakaj imamo radi etikete po meri?
Ali si želite, da bi vaša znamka izstopala z etiketami po meri? Oglejte si spodnji vodnik in ugotovite, zakaj imajo ljudje radi etikete po meri ter zakaj jih podjetja rada uporabljajo. Uporabite to znanje za interakcijo z vašimi strankami še danes!
Več
Fleksibilna embalaža s kombinacijo matiranega in sijajnega efekta
Izbira primerene embalaže, ki vzbuja pozornost s svojo izvirnostjo, atraktivnostjo in skladnostjo, je ključna pri izstopanju iz konkurenčne ponudbe na prodajni polici. Folija, ji jo naročnik uporablja za pakiranje izdelka Paddies, odlikuje kombinacija sijajnega in mat efekta.
Več
Embalažna folija za kozmetično industrijo
Ste se kdaj spraševali iz kakšnega materiala je izdelana embalaža za majhne vrečke, najpogosteje sašeje, v katerih se nahajajo najrazličnejši testerji kozmetičnih izdelkov?
Več
Embalaža za pakiranje v kontrolirani atmosferi
Za sicilijanskega proizvajalca ekoloških mok izdelujemo visokokakovostno embalažo, namenjeno pakiranju v kontrolirani atmosferi. Kontrolirana atmosfera se nanaša na prostor znotraj embalaže, ki je reguliran z vpihavanjem naravnih plinov kisika in dušika v ustreznem razmerju.
Več
Page 1 of 8 FirstPrevious [1]