Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket in fleksibilne embalaže

"Doy-pack" vrečke za energijske kroglice

Objavljeno
Današnje tržišče osvajajo inovativni produkti, ki se pojavljajo v prenovljenih oblikah, izpopolnjenih recepturah in z novimi funkcionalnostmi. Eden ključnih dejavnikov tržne prepoznavnosti takšnih produktov je nedvomno atraktivna in funkcionalna embalaža.
Več
Sledimo novostim in trendom v pakiranju  - trajnostno naravnani embalažni materiali
Trend razvoja embalažnih materialov stremi k zagotavljanju inovativnih trajnostnih rešitev, ki prinašajo tudi nove funkcionalnosti. Kakovostni barierni materiali danes omogočajo razvoj specifičnih embalažnih lastnosti, ki so natančno prilagojene zahtevam pakiranega izdelka. Novo inovativno rešitev na trgu embalažnih materialov predstavlja folija NatureFlex™, japonskega proizvajalca Futamura, s katerim smo začeli sodelovati.
Več
Najmodernejša tehnologija za dodelavo etiket - ABG DIGICON3
V našem podjetju se trudimo slediti najsodobnejšim tehnološkim trendom na področju stroke. Z moderno tehnološko opremljenostjo zagotavljamo zanesljiv, strankam prijazen in konkurenčen servis. Posodabljanje opreme je tako eden ključnih razvojnih procesov, katerim sledimo.
Več

Odgovorni do okolja

Objavljeno
Odgovorni do okolja
Odgovornost do okolja je ena naših temeljnih poslovnih zavez. Najsodobnejša digitalna tehnologija, ki jo uporabljamo za izdelavo fleksibilne embalaže, ne potrebuje okolju nevarnih topil, lepil, poliuretana ali etilacetata.
Več
Že 25 let se trudimo za odličen servis naših strank
S 15. decembrom mineva 25 let od začetka naše poslovne poti. V četrt stoletja se je iz majhnega studia za grafično oblikovanje in pripravo za tisk, razvila blagovna znamka LabelProfi.
Več

Prednosti digitalnega tiska fleksibilne embalaže

Objavljeno
Prednosti digitalnega tiska fleksibilne embalaže
Digitalna tehnologija tiska fleksibilne embalaže, ki jo uporabljamo v našem podjetju, ponuja številne prednosti, ki jih klasični tisk ne omogoča.
Več

Personalizirana fleksibilna embalaža - Emonec kafe

Objavljeno
Personalizirana fleksibilna embalaža - Emonec kafe
Dokazano je, da personalizirani izdelki povežejo kupca z izdelkom na bistveno globlji čustveni ravni kot „neosebni“ izdelki. Ponudniki izdelkov in storitev si zato prizadevajo poiskati inovativne pristope in zgodbe, s katerimi bi se njihovi kupci lahko identificirali.
Več

Dobro vino si zasluži dobro etiketo!

Objavljeno
Dobro vino si zasluži dobro etiketo!
Podjetje LabelProfi d.o.o. med široko ponudbo etiket za različne branže ponuja celovite rešitve izdelave etiket za uporabo v vinarstvu.
Več

Potrebujete fleksibilne embalažne rešitve?

Objavljeno
Potrebujete fleksibilne embalažne rešitve?
V nešem podjetju LabelProfi vam z najsodobnejšo digitalno tehnologijo za tisk fleksibilne embalaže omogočamo izdelavo inovativne embalaže, s katero boste dvignili ogled in prepoznavnost svoje blagovne znamke.
Več
LabelProfi s ponudbo vinskih etiket na Salonu VinDel
Danes se je mesto najstarejše trte sveta za en dan spremenilo v prestolnico prefinjenih okusov. Salon VinDel je predstava vinsko kulinarične odličnosti, ki v Maribor iz leta v leto privabi več razstavljavcev in več obiskovalcev ter uspešno vzpostavlja most med ponudniki in potrošniki kakovostnih okusov.
Več
Page 1 of 4FirstPrevious[1]234NextLast