Novice iz sveta etiket
Nagrajeni produkti v embalaži LabelProfi
Veselimo se uspehov naših strank! Ponosni smo na izjemne dosežke podjetja ProMeat d.o.o. na Kmetijsko-živilskem sejmu AGRA 2021. Z vrhunskim izdelkom BEEF JERKY je naš poslovni partner prejel eno zlato in eno srebrno medaljo, še eno zlato odličje pa je osvojil z mesnim izdelkom BBQ PULLED PORK.
Več
Specialna papirna embalaža za prehrambne izdelke
LabelProfi sodeluje tudi z mladimi inovativnimi start-up podjetji. Prodorne in inovativne podjetniške ideje pa terjajo tudi izvirno embalažo, ki je hkrati trajnostno naravnana in okolju prijazna. Predstavljamo vam specialen embalažni papir izdelan v Nemčiji, ki se vari brez plastičnega varilnega sloja in ne vsebuje optičnih belil.
Več
Brezglutenski mlevski in testeninski izdelki v flow-pack vrečkah iz specialnega mono materiala
Za slovenski start-up, Gluteno d.o.o., ki pod istoimensko blagovno znamko proizvaja ekološke brezglutenske testenine, prigrizke in moke, v našem podjetju izdelujemo kakovostne flow-pack vrečke, različnih velikosti.
Več
"Trg še ne sliši dobro na reciklabilnost, a se prebuja" - Revija EOL, intervju
V zadnji številki revije EOL, ki je specializirana za spodbujanje in promocijo trajnostnega razvoja v Sloveniji, je objavljen intervju z našim direktorjem, Alešem Golobom. Pogovor izpostavlja ključne "zelene" aktivnosti podjetja LabelProfi d.o.o., ki jih aktivno vključujemo v vse ravni produkcije etiket in fleksibilne embalaže. Vabljeni k branju.
Več
Dodatki za koktejle v priročnih sašejih
Vroči dnevi, prijetno vzdušje in dobra družba, so kot nalašč za pripravo long drinkov, ki vas bodo sprostili in vam začinili letošnje poletje. Gin tonik, ki trenutno velja za eno najbolj popularnih pijač, poleg obveznih sestavin: gina, tonika in ledenih kock, terja tudi vašo kreativnost in iznajdljivost, da kozarec s popularno pijačo, ni le okusen, ampak atraktiven tudi na pogled.
Več
Čokoladirani oreščki v priročnih flow-pack vrečkah
V Wiener Salon Nougat izdelujejo ene najboljših čokoladnih krem na trgu. Ročno narejene, brez palmovega olja, mleka ali laktoze, z vsebnostjo več kot 60 procentov oreščkov, ustvarjajo gurmanske presežke. Iz njihovega salona pa prihajajo tudi inovativni, s čokolado obliti hrustljavi prigrizki, ki v notranjosti skrivajo izkoščičena jedrca marelic. Gre za izvirno kombinacijo zdravja in čokoladnega razvajanja.
Več
Atraktivne doypack vrečke za superživila
Za slovensko podjetje, Baron International d.o.o., izdelujemo visokokakovostne doypack vrečke, v katere so pakirani okusni in hranljivi oreščkasti prigrizki. Poskusite lahko oreščke oblite s čokolado in prevlečene s skorjico iz liofiliziranega jagodičevja ali pa si privoščite zmlete in oblikovane v visoko energijske veganske kroglice.
Več
Novo - celulozna folija, ki jo po uporabi preprosto odvržete na kompost
Predstavljamo vam izjemen embalažni material – kompostabilno celulozno folijo, ki jo odlikujejo dobre barierne lastnosti in visoka transparentnost. Folijo, ki je primerna predvsem za primarne embalaže in dobavljiva tudi v metalizirani verziji, lahko po uporabi izdelka preprosto odvržete na domač ali industrijski kompost, saj je v celoti razgradljiva.
Več
Kolagenske ploščice Colly&Co v majhnih flow-pack vrečkah s soft-touch efektom
Si želite zdravo, hrustljavo, preprosto in hitro rešitev, ki poteši vašo lakoto ter obenem poskrbi še za nego vaše kože? Postrezite si s kolagenskimi ploščicami Colly&Co, v katerih je združena skrb za vaše zdravje in nego vaše kože. Brez aditivov, umetnih barvil, sladkorja – le naravni mix oreščkov in sadja, ki so mu v vsaki tablici posebej primešali še 5 g dodatnega kolagena.
Več
Embalaža za vrhunske domače testenine Alla Luigi
»V svetu, kjer lahko izbiraš med neštetimi oblikami testenin, izstopajo tiste, ki spominjajo na dom,« pravi Luigi Petrella. In točno takšne so ročno izdelane in naravno sušene testenine blagovne znamke Alla Luigi – okus po domačnosti, brez konzervansov, barvil in drugih aditivov.
Več
Page 1 of 9 FirstPrevious [1]