Novice iz sveta etiket
Doy-pack kot nosilna embalaža za manjša porcijska pakiranja
Za nemško podjetje izdelujemo visokokakovostne troslojne, metalizirane doy-pack vrečke, ki služijo kot nosilna embalaža za pakiranje 25 mini porcijsko prilagojenih flow-pack vrečkic s praškasto vsebino (Hydration Helpers®, ki s svojo edinstveno formulo služi izboljšanju hidracije telesa).
Več
Embalaža za porcijsko pakiranje
Novi potrošniški trendi narekujejo embalažo, ki je prijazna okolju, izdelana v malih serijah ter prilagojena malemu porcijskemu pakiranju. Porcijsko pakiranje je trenutno vodilni trend na področju prehrambnih izdelkov, saj omogoča uporabo malih količin, prilagojenih posameznemu obroku. S tem je uporabniku zagotovljena svežina produkta, brez nepotrebnih presežkov. Takšno pakiranje je ekonomično, praktično ter zagotavlja višjo kvaliteto produkta.
Več
LabelProfi na sejmu FACHPACK
LabelProfijivi eksperti za fleksibilno embalažo se trenutno udeležujejo največjega evropskega sejma s področja embalaže.
Več
Dišeči praženi mandlji v priročni embalaži iz LabelProfija
Kako na trgovinski polici tekmovati za prodajo svojega produkta? V množici med številnimi konkurenčnimi produkti? Kot »obleka naredi človeka«, tako je tudi embalaža ključnega pomena za prodajo vašega produkta.
Več
Dvo (ali več) slojne »peel-off« etikete
Dvo (ali več) slojne »peel-off« etikete imajo narahlo zlepljeni dve ali več plasti, ki jih je možno enostavno odlepiti in ponovno zalepiti. Večplastnost etiketi poveča površino in tako omogoča, da lahko nanjo natisnemo vse informacije, ki so ali zakonsko predpisane ali drugače pomembne za informiranje končnega uporabnika izdelka. Uporabnik zgolj odlepi zgornji sloj etikete, prebere, kar je natisnjeno pod njem, potem pa ga enostavno prilepi nazaj.
Več
Laserska perforacija na najrazličnejših embalažnih folijah
V LabelProfiju vam ponujamo lasersko perforacijo najrazličnejših embalažnih folij. Natančna laserska perforacija omogoča enostavno odpiranje ali linijsko ločevanje zapakiranih izdelkov.
Več
Fika - naravni slastni prigrizki, v praktičnih doy-pack vrečkah
Za slovensko start-up podjetje Fika7 d.o.o. izdelujemo visoko kakovostne troslojne, metalizirane doy-pack vrečke. Embalažni material odlikujejo visoke barierne lastnosti, zato so vrečke odlične za pakiranje najrazličnejših superživil.
Več
LabelProfi med 10 najboljšimi proizvajalci embalaže v letu 2021
S ponosom sporočamo, da je Manufacturing Technology Insights naše podjetje, LabelProfi, prepoznalo kot enega izmed 10 najboljših proizvajalcev embalaže v Evropi v letu 2021 ("Top 10 Manufacturing Packaging Solution Providers in Europe 2021".
Več
Flow-pack vrečke za okusne in zdrave brezglutenske prigrizke
Za inovativno slovensko start-up podjetje, ki med drugim proizvaja tudi brezglutenske prigrizke Lečitos, v LabelProfiju izdelujemo vrečke iz specialnega mono materiala, ki so laminirane brez topil, po svoji strukturi za odlična izbira za pakiranje raznovrstnih mlevskih, testeninskih in drugih prehrambnih izdelkov. Polipropilenske embalažne vrečke, z matirano zunanjo površino, so prijetne na otip in v celoti reciklabilne.
Več
Proteinske kroglice v visokokakovostnih doy-pack vrečkah
Slasten in zdrav prigrizek v obliki proteinskih kroglic, vas napolni z energijo in ohranja vašo telesno vitalnost skozi aktiven dan. Pro nuts izdelki, slovenskega proizvajalca Baron International d.o.o., vsebujejo suho sadje in oreščke, ki so obliti z visoko proteinsko mlečno čokolado, brez dodanih sladkorjev.
Več
Page 1 of 10 FirstPrevious [1]