Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket

Odgovorni do okolja

Objavljeno
Odgovorni do okolja
Odgovornost do okolja je ena naših temeljnih poslovnih zavez. Najsodobnejša digitalna tehnologija, ki jo uporabljamo za izdelavo fleksibilne embalaže, ne potrebuje okolju nevarnih topil, lepil, poliuretana ali etilacetata.
Več
Že 25 let se trudimo za odličen servis naših strank
S 15. decembrom mineva 25 let od začetka naše poslovne poti. V četrt stoletja se je iz majhnega studia za grafično oblikovanje in pripravo za tisk, razvila blagovna znamka LabelProfi.
Več

Prednosti digitalnega tiska fleksibilne embalaže

Objavljeno
Prednosti digitalnega tiska fleksibilne embalaže
Digitalna tehnologija tiska fleksibilne embalaže, ki jo uporabljamo v našem podjetju, ponuja številne prednosti, ki jih klasični tisk ne omogoča.
Več

Personalizirana fleksibilna embalaža - Emonec kafe

Objavljeno
Personalizirana fleksibilna embalaža - Emonec kafe
Dokazano je, da personalizirani izdelki povežejo kupca z izdelkom na bistveno globlji čustveni ravni kot „neosebni“ izdelki. Ponudniki izdelkov in storitev si zato prizadevajo poiskati inovativne pristope in zgodbe, s katerimi bi se njihovi kupci lahko identificirali.
Več

Dobro vino si zasluži dobro etiketo!

Objavljeno
Dobro vino si zasluži dobro etiketo!
Podjetje LabelProfi d.o.o. med široko ponudbo etiket za različne branže ponuja celovite rešitve izdelave etiket za uporabo v vinarstvu.
Več

Potrebujete fleksibilne embalažne rešitve?

Objavljeno
Potrebujete fleksibilne embalažne rešitve?
V nešem podjetju LabelProfi vam z najsodobnejšo digitalno tehnologijo za tisk fleksibilne embalaže omogočamo izdelavo inovativne embalaže, s katero boste dvignili ogled in prepoznavnost svoje blagovne znamke.
Več
LabelProfi s ponudbo vinskih etiket na Salonu VinDel
Danes se je mesto najstarejše trte sveta za en dan spremenilo v prestolnico prefinjenih okusov. Salon VinDel je predstava vinsko kulinarične odličnosti, ki v Maribor iz leta v leto privabi več razstavljavcev in več obiskovalcev ter uspešno vzpostavlja most med ponudniki in potrošniki kakovostnih okusov.
Več
LabelProfi d.o.o. v tekmi za regijskega finalista slovenske gazele 2019
Postalo je znano, katera so najhitreje rastoča slovenska podjetja. Na včerajšnji slovesnosti Slovenska gazela 2019 v Cankarjevem domu, je družba Dnevnik, organizatorka najprestižnejšega poslovnega dogodka pri nas, razglasila šest regijskih finalistov ter prejemnike zlate, srebrne in bronaste slovenske gazele 2019.
Več
Dobave „na zahtevo“ - nova norma tudi v svetu embalaže
Ponudba produktov z dobavami „na zahtevo“, postaja v današnji družbi nova norma. Kupec želi produkt takoj oz. ga hoče imeti že pred 5 minutami, ko je prvič pomislil nanj. Od zabavne industrije, ponudbe hrane, pijač, podjetništva,... potrošnik želi produkte in storitve prejeti v najkrajšem možnem času.
Več
LabelProfi obiskal tudi sejem embalaže - FachPack 2019
Sejemski dogodek FachPack 2019, ki danes zapira svoja vrata v Nürnbergu, velja za najbolj prepoznaven mednarodni strokovni sejem, ki predstavlja celotno verigo pakiranja in embalažne tehnologije - od oblikovanja in načrtovanja, materialov in strojev, do proizvodnje in tiska embalaže ter logistike v procesu pakiranja.
Več
Page 1 of 4FirstPrevious[1]234NextLast