Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket in fleksibilne embalaže

Pokica™ - proteinska ploščica v zelo majhni flow-pack vrečki (50 mm)
Vaš izdelek potrebuje embalažo s posebnimi karakteristikami? Mogoče izredno majhno velikost, nizko naklado? Potrebujete embalažo, ki bo opremljena z variabilnimi podatki (številčenje, črtne ali QR kode, variacija vsebine ipd.) ali s personaliziranimi vsebinami, kjer bo lahko vsak izdelek unikaten ter prilagojen uporabniku in trgu? Embalažo potrebujete v relativno kratkem času?
Več
Prednosti digitalnega tiska v produkciji fleksibilne embalaže
Ali iščete vrhunski embalažni material, fleksibilne oblike ter digitalni tisk, ki omogoča izvedbo inovativnih in kreativnih marketinških rešitev?
Več
Digitalno tiskana in termo laminirana folija za suhe mesnine
V podjetju Labelprofi d.o.o. vam sedaj lahko ponudimo tudi digitalno tiskano in termo laminirano folijo za mesno industrijo. Zaradi uporabe EVOH funkcionalne bariere v laminatu, ima folija vrhunske barierne lastnosti. Bariera zagotavlja minimalno prehodnost kisika in vodne pare, kar zahtevajo visoki standardi za embalažne materiale pakiranja mesnin.
Več
Legendarni Herba iz Šumija v okolju prijaznejši embalaži iz LabelProfija
Legende iz Šumija, bonboni Herba, so dobili okolju prijaznejšo embalažo. Polipropilenska folija je v novi preobleki kombinirana s papirjem ter laminirana brez okolju škodljivih topil.
Več
Visokokakovostna triplex folija - za zagotavljanje dolgotrajne svežine in arome izdelkov
V embalaži, ki potrošnika pritegne s svojim vrhunskim dizajnom, obliko in kakovostjo, je zapakirana prvovrstna sušena govedina proizvajalca Promeat d.o.o..
Več
Pester izbor materialov in dodelav za vrhunske vinske etikete
Nova sezona vinskih trgatev počasi trka na vrata. V našem podjetju LabelProfi imamo za vinarje vedno pripravljen bogat nabor najrazličnejših materialov in dodelav za vrhunske vinske etikete. Na zalogi držimo preko 40 različnih materialov, od strukturiranih papirjev, mat ali sijajnih folij do 'no-label look' efekta.
Več
Kako poskrbimo za učinkovito kompostiranje biorazgradljivih embalažnih materialov?
Kompostabilna folija Futamura™, ki jo v LabelProfi-ju uporabljamo za izdelavo fleksibilne embalaže, je osnovana na lesni pulpi, izdelani iz lesa trajnostne in odgovorne proizvodnje. Folija je popolnoma razgradljiva in tako primerna, da jo preprosto odvržete na domač ali industrijski kompostnik.
Več
Izjemna novost – kompostabilna metalizirana folija
Enoslojna embalaža iz metalizirane folije, ki jo lahko preprosto odvržete med kompostabilne odpadke?! Se vam zdi neverjetno? Nenavadno, a resnično! V LabelProfi-ju vam je odslej na voljo tudi revolucionaren embalažni material - kompostabilna metalizirana folija - proizvajalca Futamura™.
Več
Najvišja kakovost embalaže - za najzahtevnejša pakiranja!
Zagotovite vašemu produktu prestižen izgled in vrhunsko kakovost embalaže! V LabelProfi-ju lahko z najsodobnejšo digitalno tehnologijo tiskamo direktno na laminirano folijo in s tem dosežemo vrhunsko kakovost odtisa. Z laminacijo še dodatno zaščitimo barvo pred zunanjimi vplivi.
Več
»Sijoča« embalažna novost – parcialni nanos vodnega laka
Predstavljamo vam novost v dodelavi fleksibilne embalaže, s katero bodo vaši izdelki resnično »zasijali«!
Več
Page 1 of 6FirstPrevious[1]2345NextLast