Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket in fleksibilne embalaže

Kako poskrbimo za učinkovito kompostiranje biorazgradljivih embalažnih materialov?
Kompostabilna folija Futamura™, ki jo v LabelProfi-ju uporabljamo za izdelavo fleksibilne embalaže, je osnovana na lesni pulpi, izdelani iz lesa trajnostne in odgovorne proizvodnje. Folija je popolnoma razgradljiva in tako primerna, da jo preprosto odvržete na domač ali industrijski kompostnik.
Več
Izjemna novost – kompostabilna metalizirana folija
Enoslojna embalaža iz metalizirane folije, ki jo lahko preprosto odvržete med kompostabilne odpadke?! Se vam zdi neverjetno? Nenavadno, a resnično! V LabelProfi-ju vam je odslej na voljo tudi revolucionaren embalažni material - kompostabilna metalizirana folija - proizvajalca Futamura™.
Več
Najvišja kakovost embalaže - za najzahtevnejša pakiranja!
Zagotovite vašemu produktu prestižen izgled in vrhunsko kakovost embalaže! V LabelProfi-ju lahko z najsodobnejšo digitalno tehnologijo tiskamo direktno na laminirano folijo in s tem dosežemo vrhunsko kakovost odtisa. Z laminacijo še dodatno zaščitimo barvo pred zunanjimi vplivi.
Več
»Sijoča« embalažna novost – parcialni nanos vodnega laka
Predstavljamo vam novost v dodelavi fleksibilne embalaže, s katero bodo vaši izdelki resnično »zasijali«!
Več

Izdelava triplex laminata

Objavljeno
Izdelava triplex laminata
Kratek video prikaz izdelave triplex laminata, ki ga bo naročnik uporabil v kozmetični industriji za izdelavo sašejev za testerje negovalnih krem.
Več

Fleksibila embalaža - za fleksibilne rešitve!

Objavljeno
Fleksibila embalaža - za fleksibilne rešitve!
Fleksibilno embalažo bi najpreprosteje opisali kot embalažo ali del embalaže, katere obliko je mogoče zlahka prilagoditi. Prav zaradi te lastnosti, lahko vanjo zapakiramo praktično karkoli: od trdnih stvari, tekočin, gelov, praškov, maščob in tudi plinov.
Več
Izdelava personalizirane fleksibilne embalaže - digitalni tisk
Produkcija personalizirane embalaže še nikoli ni bila enostavnejša! Najsodobnejši digitalni tisk nam omogoča izdelavo personalizirane fleksibilne embalaže, kjer je vsak izdelek lahko popolnoma drugačen in edinstven.
Več

Labelprofi d.o.o. nosilec FSC® CoC certifikata

Objavljeno
Labelprofi d.o.o. nosilec FSC® CoC certifikata
Gozdovi so pljuča našega planeta. V LabelProfi-ju se zavedamo, da bomo le s skupnim prizadevanjem za sonaravno gospodarjenje z gozdovi uspeli ohraniti njihovo biotsko ravnovesje in jih v prvobitnosti zapustiti prihodnjim generacijam. S pridobitvijo FSC® Chain of Custody (FSC® CoC) certifikata, ki je namenjen sledenju lesa in lesnim proizvodov skozi celotno proizvodno verigo, v našem podjetju izkazujemo svojo naklonjenost in zavezanost naravi ter gozdovom, na kar smo še posebej ponosni.
Več
LabelProfi d.o.o. pridobil nov tehnični standard - BRC Packaging - verzija 6
Pri LabelProfi-ju si vseskozi prizadevamo poslovne in proizvodne procese izvajati v skladu s številnimi certifikati kakovosti in zahtevnimi standardi na področju trajnosti, varovanja okolja in zdravja. Ponosni smo, da smo uspeli pridobiti še en zelo pomemben tehnični standard: BRC Packaging - verzija 6 - z najvišjo možno oceno A.
Več
Iščemo B2B prodajne agente za fleksibilno embalažo
Iščemo B2B prodajne agente za prodajo in promocijo naše visokokakovostne fleksibilne embalaže. Da bi izboljšali svojo prisotnost na mednarodni poslovni sceni, iščemo motivirane zastopnike in prodajnike z ustreznimi prodajnimi referencami ter vzpostavljeno mrežo podjetij v različnih proizvodnih panogah (zlasti v prehrambni in kozmetični industriji).
Več
Page 1 of 6FirstPrevious[1]2345NextLast