Novice iz sveta etiket
Porcijsko pakiranje v priročnih stand-up pouchih
Živimo v družbi, kjer manj postaja čedalje več. Trendi nakazujejo, da se vračamo k minimalizmu, znotraj katerega dajemo prednost kvaliteti nad kvantiteto. Hiter tempo »on the go« od potrošnika zahteva življenjski stil, ki s seboj prinaša drugačen koncept dojemanja prehranjevalnih navad in precej preobrača tradicionalen odnos do hrane.
Več
100% kompostabilna folija za fleksibilno embalažo
Plastika danes predstavlja enega od glavnih virov onesnaževanja okolja. Polimerni materiali so izredno počasi razgradljivi in tako traja več kot 1000 let, da takšna embalaža docela razpade. Škodljivi vpliv plastike na okolje je v zadnjem obdobju precej dvignil ozaveščenost, tako blagovnih znamk kot samih kupcev o nujnosti in pomenu ekološko naravnanih embalažnih rešitev. Ljudje so tako postali vse bolj dovzetni za nakup trajnostno naravnanih izdelkov.
Več
Pouchi - ideja za izvirno personalizirano darilno embalažo
Drži, v pouche res lahko zapakirate praktično karkoli, od tekočih snovi, praškastih izdelkov, plinov, trdnih predmetov, do celo…ljubezni! Ti doy-packi, potiskani z inovativnim in personaliziranim dizajnom, služijo kot darilne vrečke ljubkim knjigam z naslovom Mama hčerki.
Več
Pouchi za kozmetično industrijo
V pouche lahko zapakirate praktično vse, kar prihaja iz sveta kozmetične industrije: kremo za roke, sončno kremo, šampone, re-fill vsebine, tudi šminke, puder, testerje, celo parfume.
Več
LabelProfijev "one-stop shop" za pouche
Pouchi so ena od oblik fleksibilne embalaže, ki se najpogosteje uporabljajo prav v živilski industriji. V njih je mogoče praktično zapakirati karkoli: od trdih, sipkih, tekočih in celo plinastih izdelkov. Izkazali so se kot odlična rešitev za pakiranje kave, čajev, super živil, oreščkov, bonbonov, čokoladnih produktov, testenin, zamrznjene hrane, hrane za hišne ljubljenčke ipd.
Več
Pouchi - embalaža, ki pritegne poglede z vseh strani
Z možnostjo potiska celotne površine, so pouchi odlična priložnost, da s svojo atraktivno zunanjostjo izstopijo iz konkurence sorodnih produktov in na trgovinski polici pritegnejo pozornost kupca.
Več
Vrhunski delikatesni izdelki v doy-pack vrečkah
Oyster jerky - bio dimljen bukov ostrigar pakiran v visoko kakovostne doy-pack vrečke.
Več
Fleksibilna embalaža za veganske (plant-based food) izdelke
Veganska prehrana (plant-based food) je v zadnjih letih preplavila trg in sedaj obvladuje zelo pomemben del prehrambne industrije. Na tržišču se pojavljajo raznovrstni veganski produkti: od rastlinskih proteinskih mešanic, pekovskih izdelkov, testenin, celo pic in burgerjev.
Več
Z zip zapiranjem do podaljšane svežine pakiranega izdelka
Za slovensko živilsko podjetje v LabelProfiju izdelujemo visokokakovostne stand-up pouche, potiskane z najsodobnejšo digitalno tehnologijo tiska fleksibilne embalaže, ki embalaži zagotavlja vrhunsko kvaliteto in atraktiven izgled.
Več
Praznični odpiralni čas
Obveščamo vas, da bo naše podjetje imelo kolektivni dopust med 24.12. in 31.12.2021. Se zopet vidimo 3.1.2022. Hvala.
Več
Page 1 of 12 FirstPrevious [1]