Novice iz sveta etiket
LabelProfi na sejmu FACHPACK
V Nemčiji se trenutno odvija največji evropski sejem s področja embalaže - FACHPACK.
Več
Embalažna folija za flow-pack vrečke
V LabelProfiju pri izdelavi embalaže sodelujemo s številnimi mednarodno uspešnimi inovativnimi start-upi, ki razvijajo kakovostne bio butične prehrambne izdelke.
Več
Kvalitetni pouchi za najrazličnejše BIO produkte
Slasten, polnovreden, zdrav in hitro pripravljen obrok – sliši se mamljivo okusno! Bio pirin zdrob z banano, čokolado ali lešniki sliši na ime Bufolino. Narejen je iz ekoloških sestavin z visoko vsebnostjo vlaknin. Kvalitetni živilski produkti pa zahtevajo tudi ustrezno embalažo.
Več
Testerji za kozmetično industrijo
Zaradi odlične tesnilnosti so sašeji (sachets) idealni za pakiranje testerjev najrazličnejših kozmetičnih produktov: tekočin, krem, olj, losjonov, serumov, šamponov in ostalih izdelkov za nego in lepoto.
Več
Inovativne in okolju prijazne embalažne rešitve
Ker nam ni vseeno za naš planet in zdravje ljudi, si v LabelProfiju vselej prizadevamo za iskanje inovativnih in okolju prijaznih embalažnih rešitev.
Več
LabelProfi na sejmu BIOFACH
Obiskali smo največji svetovni sejem, ki združuje vse aspekte pridelave in prodaje ekološko pridelane hrane.
Več
Sašeji (sachets) odlični za pakiranje porcijskih prehranskih dopolnil
Kupci danes stremijo k uporabi produktov s prilagojenim pakiranjem, ki omogoča enostavno uporabo in potrebam prilagojeno količino. Porcijsko pakiranje je trenutno ena najbolj iskanih oblik pakiranja, pa naj gre za hrano, kozmetične produkte ali prehranska dopolnila.
Več
Prednosti pakiranja kozmetike v sašeje (sachets)
Veliko ljudi želi kozmetični izdelek najprej testirati, preden se odloči za njegov nakup. Pakiranje kozmetičnih produktov v majhne vrečke – sašeje (sachets) kupcu omogoča, da se lahko pred nakupom prepriča o ustreznosti kozmetičnega produkta, proizvajalcu pa daje priložnost za dvig prepoznavnosti blagovne znamke ter pritegnitev kupčevega interesa.
Več
Karamelizirana pokovka po receptu Ane Roš v stand-up pouchih iz LabelProfija
Hrustljava karamelizirana pokovka po receptu Ane Roš iz Tuš-a, v atraktivnih stand-up pouchih, izdelanih v LabelProfiju.
Več
Papirnate embalažne vrečke (pouchi) - popolnoma brez plastike!
Predstavljamo vam pouch vrečke, ki so popolnoma brez plastike. Vrečke so narejene iz papirja in jih lahko preprosto odvržete med odpadni papir.
Več
Page 1 of 13 FirstPrevious [1]