Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket in fleksibilne embalaže

Heartmade začimbe v visokokakovostnih doypack vrečkah
Za slovensko butično podjetje - HeartMade - izdelujemo doypack vrečke različnih velikosti in atraktivnih grafik.
Več
Prednosti digitalnega tiska pri razvijanju embalažnih rešitev
Všeč nam je primerjava embalaže prej - potem naših partnerjev! Gre za primerjavo prednosti med prejšnjim flekso in sedanjim digitalnim tiskom fleksibilne embalaže.
Več
Reciklabilna embalaža za pasje testenine #lacenkotpes
Za blagovno znamko "Lačen kot pes", proizvajalca Šili d.o.o., izdelujemo reciklabilne samostoječe doypack vrečke, ki so namenjeni pakiranju zdravih testenin za štirinožne prijatelje.
Več

Twist - BOPET folija

Objavljeno
Twist - BOPET folija
Zaščitni znak priznane švicarske blagovne znamke Ragusa je vrhunska naravna čokolada s celimi lešniki, ki čoko sladokusce razveseljuje že več kot 70 let. Odlična čokolada, zahteva tudi vrhunsko embalažo.
Več

100% reciklabilna folija za slastno Teto Frido

Objavljeno
100% reciklabilna folija za slastno Teto Frido
Obstaja sploh kdo, ki se lahko upre čokoladni skušnjavi? Čokoladnim kreacijam Tete Fride, ki nastajajo v njeni manufakturi, se preprosto ni moč upreti. Najboljša bio čokolada, ki vsebuje le popolnoma naravne sestavine, brez umetnih dodatkov, barvil, konzervansov in transmaščob, si zasluži tudi vrhunsko embalažo.
Več

Troslojne doypack vrečke - brez aluminija

Objavljeno
Troslojne doypack vrečke - brez aluminija
Za slovensko blagovno znamko Amafood izdelujemo visoko kakovostne troslojne doypack vrečke, ki ne vsebujejo aluminija. Material odlikujejo visoke barierne lastnosti, zato je odličen za pakiranje najrazličnejših superživil.
Več

Etikete za vina in ostale pijače

Objavljeno
Etikete za vina in ostale pijače
Na martinovo, 11.11., se po tradiciji, vsako leto nefermentirani grozdni sok spremeni v vino. Letos je tako novo vino že pripravljeno za ustekleničenje in prodajo kupcem. Kvalitetna in atraktivna etiketa je, seveda, poleg same kakovosti vina, najboljša »reklama« za prodajni uspeh in vidnost vašega produkta v nadvse pestri konkurenčni ponudbi.
Več

Fleksibilno - kvalitetno - hitro - personalizirano

Objavljeno
Fleksibilno - kvalitetno - hitro - personalizirano
Za nemškega proizvajalca Hans® izdelujemo visokokakovostne doypack vrečke z vrhunskim digitalnim potiskom, v katerih se prodajajo odlični bio produkti. Z našo najsodobnejšo digitalno tehnologijo lahko odgovarjamo na najzahtevnejše grafične zahteve in želje naročnika.
Več
Pokica™ - proteinska ploščica v zelo majhni flow-pack vrečki (50 mm)
Vaš izdelek potrebuje embalažo s posebnimi karakteristikami? Mogoče izredno majhno velikost, nizko naklado? Potrebujete embalažo, ki bo opremljena z variabilnimi podatki (številčenje, črtne ali QR kode, variacija vsebine ipd.) ali s personaliziranimi vsebinami, kjer bo lahko vsak izdelek unikaten ter prilagojen uporabniku in trgu? Embalažo potrebujete v relativno kratkem času?
Več
Prednosti digitalnega tiska v produkciji fleksibilne embalaže
Ali iščete vrhunski embalažni material, fleksibilne oblike ter digitalni tisk, ki omogoča izvedbo inovativnih in kreativnih marketinških rešitev?
Več
Page 1 of 7FirstPrevious[1]2345NextLast