Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket

LabelProfi s ponudbo vinskih etiket na Salonu VinDel
Danes se je mesto najstarejše trte sveta za en dan spremenilo v prestolnico prefinjenih okusov. Salon VinDel je predstava vinsko kulinarične odličnosti, ki v Maribor iz leta v leto privabi več razstavljavcev in več obiskovalcev ter uspešno vzpostavlja most med ponudniki in potrošniki kakovostnih okusov.
Več
LabelProfi d.o.o. v tekmi za regijskega finalista slovenske gazele 2019
Postalo je znano, katera so najhitreje rastoča slovenska podjetja. Na včerajšnji slovesnosti Slovenska gazela 2019 v Cankarjevem domu, je družba Dnevnik, organizatorka najprestižnejšega poslovnega dogodka pri nas, razglasila šest regijskih finalistov ter prejemnike zlate, srebrne in bronaste slovenske gazele 2019.
Več
Dobave „na zahtevo“ - nova norma tudi v svetu embalaže
Ponudba produktov z dobavami „na zahtevo“, postaja v današnji družbi nova norma. Kupec želi produkt takoj oz. ga hoče imeti že pred 5 minutami, ko je prvič pomislil nanj. Od zabavne industrije, ponudbe hrane, pijač, podjetništva,... potrošnik želi produkte in storitve prejeti v najkrajšem možnem času.
Več
LabelProfi obiskal tudi sejem embalaže - FachPack 2019
Sejemski dogodek FachPack 2019, ki danes zapira svoja vrata v Nürnbergu, velja za najbolj prepoznaven mednarodni strokovni sejem, ki predstavlja celotno verigo pakiranja in embalažne tehnologije - od oblikovanja in načrtovanja, materialov in strojev, do proizvodnje in tiska embalaže ter logistike v procesu pakiranja.
Več
LabelProfi postal 200ti kupec HP Indigo 20000. Širitev posla na fleksibilno embalažo – aktualno s sejma Labelexpo
Bruselj, 24. september 2019 — aktualno iz današnjih sejemskih novic (Labelexpo Europe 2019) LabelProfi d.o.o., Slovensko podjetje za tisk etiket in fleksibilne embalaže je danes na sejmu Labelexpo Europe 2019 podpisal pogodbo za nakup digitalnega tiskarskega stroja HP Indigo 20000, ki nosi prestižno značko 200tega prodanega stroja v svetovnem merilu.
Več

LabelProfi nominiran za regijsko gazelo 2019

Objavljeno
LabelProfi nominiran za regijsko gazelo 2019
Naše podjetje LabelProfi se poteguje za gazelo podravsko-pomurske regije. V nominaciji za to prestižno lovoriko hitro rastočih podjetij je poleg našega podjetja, ki se ukvarja z digitalnim tiskom etiket za različne namene in industrijske panoge ter izdelavo fleksibilne embalaže, tudi lendavski Virs, dobavitelj varilne in rezalne opreme, filtrskih sistemov in sistemov za avtomatizacijo.
Več
LabelProfi – (na)sledi najnovejšim tehnološkim trendom
Naše podjetje LabelProfi d.o.o., se v mesecu septembru udeležuje kar dveh najpomembnejših sejemskih dogodkov s področja tiska etiket in produkcije fleksibilne embalaže – Labelexpo Europe in FachPack.
Več

Pikina čokolada se »oblači« v Labelprofi-ju

Objavljeno
Pikina čokolada se »oblači« v Labelprofi-ju
Pikin festival letos praznuje 30 let in prav zato bo tokrat vse čisto drugače in prav posebej lepo. Najbolj pogumna, razigrana in domiselna devetletna deklica Pika Nogavička, bo letos Velenje obiskala med 9. in 15. septembrom.
Več
Fotoutrinki – Ekipa LabelProfi na 10. Salonu Traminca
10. Salon Traminec, ki je 26. avgusta 2019 potekal v Radencih, je v družbi 108 vrhunskih tramincev, odlične kulinarike in glasbe obiskalo več kot 1000 prijateljev vina in umetnosti.
Več

LabelProfi na 10. Salonu Traminca

Objavljeno
LabelProfi na 10. Salonu Traminca
Organizatorji 10. Salona Traminca obljubljajo, da bo letošnji jubilejni dogodek privabil sonce, vrhunska vina in odlično kulinariko. Na dogodku, katerega namen je negovanje vinske tradicije in kulture pitja vina, bo predstavljenih preko 100 ponudnikov te izjemne vinske sorte. Na 10. Salonu Traminca bo s ponudbo vinskih etiket sodelovalo tudi naše podjetje LabelProfi d.o.o..
Več
Page 1 of 3FirstPrevious[1]23NextLast