Etikete za pijače

Industrija pijač spada med panoge, v katerih je odločitev končnih kupcev za (ne)nakup izdelkov močno odvisna od videza produktov in percepcije potrošnikov o njihovi vrednosti. Ker je etiketa eden poglavitnih elementov njihove zunanje podobe, je za proizvajalce pijač še toliko bolj pomembno, da se tega zavedajo in da tudi etiketam posvetijo zadostno pozornost.

Etikete za pijače - še posebej pomembne so pri etiketah za 'butične' izdelke (piva, vina, žgane pijače)Pri tem jim kot zanesljiv partner za vse vidike proizvodnje etiket vselej stojimo ob strani, od faze načrtovanja pa vse do končne izvedbe in logistike. Naša izjemna tehnologija pride še posebej do izraza pri etiketah za 'butične' izdelke (piva, vina, žgane pijače), katerih prodaja sloni na uspešni tržni diferenciaciji. Višja kvaliteta tovrstnih izdelkov se namreč odraža v višji ceni, ki jo mora odražati tudi njihov zunanji videz. Kakovostna etiketa je zato nuja.

Za doseganje tega tesno sodelujemo z naročniki že v fazi oblikovanja oz. priprave za tisk, saj je pomembno, da se končna izvedba etiket optimizira tako v smislu kakovosti kot stroškovne učinkovitosti. Po konkurenčnih cenah nudimo strankam tudi celo paleto specialnih dodelav (zlatotisk, parcialni lak, več vrst efektnih lakov, sitotisk, različne vrste laminacij, slepi tisk itd.), ki še dodatno povzdignejo njihove izdelke v očeh končnih kupcev.

Specialni materiali in podpora inovativnim marketinškim pristopom

Etikete za pjačeZaradi odlične tehnološke podprtosti naše proizvodnje je strankam na voljo tudi širok nabor specialnih materialov, od strukturiranih papirjev in mat ali sijajnih folij do 'no-label look' efekta, še posebej priljubljenega pri izdelovalcih žganja.

LabelProfi omogoča proizvajalcem pijač tudi druge inovativne marketinške pristope, ki jih je moč ubrati z ustrezno izbiro etiket, npr. tisk variabilnih podatkov/vsebin (serijske številke, personalizirane črtne ali QR kode ipd.), ki še povečajo ekskluzivnost izdelkov. Vse to pa spremlja vrhunski LabelProfi servis strank in izjemno kratki dobavni roki, vse po zelo konkurenčnih cenah.

LabelProfi za pijače ponuja etikete za mikropivovarje (butična piva oz. 'craft beers'), etikete za vina, etikete za žganja, etikete za sokove in druge brezalkoholne pijače ter še mnogo več.

Ključne prednosti

  • Najvišja kakovost tiska – boljša od flekso tehnologije
  • Odlična ekonomika v malih in srednjih serijah
  • Izredno enostavno naročanje
  • Fleksibilnost izdelave tudi ob pogostih menjavah designa
  • Tisk variabilnih podatkov, kjer je omejitev samo dimenzija
  • Visoka odzivnost – kratki dobavni roki
  • Manjše do srednje serije in veliko različnih tipov etiket
  • Izdelava vzorčnih serij za kasnejšo velikoserijsko proizvodnjo
  • Možnost dinamičnega pozicioniranja vaših izdelkov na tržišču
  • Možnost sodelovanja pri razvoju nove profesionalne podobe vaših izdelkov