Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket

Vrhunski tisk 'no label look' etiket za žganja Mikelj Spirits

Objavljeno
Za blagovno znamko Mikelj Spirits smo tiskali 'no label look' etikete, ki – kot je razvidno že iz imena produkta – dajejo vtis, kot da je etiketa vtisnjena direktno na embalažo.

 

Gre za tisk na tanko prozorno folijo, ki ob aplikaciji na embalažo (steklenico) ne pušča vidnih robov, torej se etikete ne vidi. Od tod tudi ime 'no label  look'.

Naša tehnologija omogoča še druge efekte, ki jih dosegamo z ustreznim oblikovanjem. Ob tem je potrebno upoštevati barvo vsebine izdelka, barvo steklenice in njeno obliko.

'No label look' etikete so primerne in zanimive predvsem za farmacijo, kozmetiko in živilsko industrijo, največ zanimanja zanje pa vlada med proizvajalci (alkoholnih) pijač. Uporabne so namreč na steklenicah (žgane pijače, vina) ter kot grafična oprema drugih izdelkov (olja, parfumi, kozmetika, farmacevtski izdelki itd.), možno pa jih je uporabiti tudi za lepljenje promocijskih sporočil na izložbe.

Za dober efekt je ključna predvsem pravilna izbira medija embalaže ter tesno sodelovanje med oblikovalci in našo in-house razvojno ekipo. Za več informacij o 'no label look' etiketah se obrnite na naše svetovalce.

Nazaj