Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket

Sklenjeno partnersko sodelovanje s pakirnico Bio Pak iz Kranja

Objavljeno
Sklenjeno partnersko sodelovanje s pakirnico Bio Pak iz Kranja
Stranke kranjskega podjetja BIO PAK bodo imele odslej pri LabelProfi-ju možnost tiska visoko kvalitetnih etiket po ugodnih cenah, ki bodo – kot vselej – pospremljene z vrhunskim servisom.

 

S sklenitvijo partnerstva z enim vodilnih slovenski podjetij na področju BIO pakiranja še bolj odločno stopamo na trg BIO embalaže, ki ga je LabelProfi opredelil kot eno svojih strateških usmeritev. Podjetji sta se odločili za sodelovanje na podlagi ocen o številnih sinergijah, ki jih lahko skupaj ponudita svojim kupcem.

Za LabelProfi predstavlja partnerstvo z BIO PAK-om predvsem priložnost za pridobivanje novih strank in dodatnih izkušenj z 'butičnimi' naročniki, ki bodo v nas gotovo prepoznali odličnega partnerja za tisk etiket. V okviru partnerstva jim bomo namreč ponudili ugodne pogoje tiska kvalitetnih etiket in hiter servis, po katerem smo prepoznavni.

S sklenitvijo sodelovanja bodo največ pridobila podjetja in osebe, ki potrebujejo kompleten servis: skladiščenje surovin, embalažo, etikete ter storitev pakiranja in/ali mešanja surovin. V kolikor ste se našli v zgornjih vrsticah, nikar ne oklevajte – pošljite povpraševanje!

 

O podjetju BIO PAK pakirnica

Družinsko podjetje BIO PAK pakirnica se ukvarja s podpornimi in storitvenimi dejavnostmi s področja pakiranja prehrane in prehranskih dopolnil, ki jih opravlja za blagovne znamke svojih partnerjev.

Njegova osrednja poslovna dejavnost je BIO (ali konvencionalno) pakiranje in kapsuliranje v prehrambeni industriji. Poleg tega opravlja podjetje tudi številne druge storitve: dodelava/mešanje in pakiranje surovin v prahu, granulah, tekočini (olja, sirupi, ekstrakti), polizdelkov, izdelkov, organizacijo skladiščenja surovin (urejeni so klimatski pogoji za ohranjanje njihove svežine), svetovanje pri izbiri embalaže itd. BIO PAK je kvaliteto svojih storitev med drugim potrdil tudi s pridobitvijo certifikata Bureau Veritas SLO.

Za podrobnejše informacije o podjetju obiščite njegovo spletno stran.

Nazaj