Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket

Popoln servis: etikete in embalaža za (kozmetično) industrijo na enem mestu

Objavljeno
Popoln servis: etikete in embalaža za (kozmetično) industrijo na enem mestu
LabelProfi je ameriškemu podjetju Aestas Cosmetics, specializiranemu za proizvodnjo butičnih kozmetičnih izdelkov višjega cenovnega razreda, s svojimi izkušnjami na področju etiket in embalaže pomagal pri vstopu na zahteven evropski trg.

 

Nudili smo jim celostno storitev na področju embalaže, ki je obsegala tako tisk etiket in škatlic kot tudi etiketiranje in pakiranje proizvodov v embalažne enote. Glavna prednost tovrstnega sodelovanja s stališča naročnika je visoka kvaliteta tiska in popolno ujemanje barv, saj je vse natisnjeno z isto tehnologijo.

Pri Aestas Cosmetics zatrjujejo, da so na ta način prihranili ogromno časa in denarja, ki bi ga bilo sicer potrebno vložiti v ukvarjanje z dobavitelji, različna usklajevanja ipd. Pri LabelProfi-ju cenijo predvsem to, da lahko kvalitetno storitev na področju etiket in embalaže dobijo na enem mestu – iz istega nabavnega vira, ki je zanesljiv in odziven na njihove potrebe.

Uroš Slemenik, prvi mož LabelProfi-ja: "Tovrstna sodelovanja nam predstavljajo prav poseben izziv, ki se ga v podjetju zmeraj lotimo z velikim veseljem in zagnanostjo. Zavoljo dobro razširjene mreže kooperantov smo sposobni našim strankam nuditi še bistveno več, od polnjenja malo- in velikoserijskih produktov (geli, kreme, praški, granule, bio proizvodi itd.) v embalažo do podpore pri izbiri etiketirnih naprav oz. linij."

Če ste torej podjetje, ki potrebuje zanesljivo, kvalitetno in hitro storitev na področju etiket in embalaže, ali pa posrednik, ki svojim strankam svetuje o celostni podobi njihovih produktov, potrkajte na naša vrata. Pri nas boste namreč deležni odličnega servisa, vrhunskih etiket in privlačne embalaže za vaše izdelke po konkurenčnih cenah. LabelProfi – vse na enem mestu!

Nazaj