Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket

LabelProfi investiral v najkakovostnejši tiskarski stroj za produkcijo samolepilnih etiket na trgu

Objavljeno
LabelProfi investiral v najkakovostnejši tiskarski stroj za produkcijo samolepilnih etiket na trgu
Z nakupom visoko zmogljivega tiskarskega stroja HP Indigo WS6800, ki smo ga opravili v mesecu oktobru 2015, LabelProfi ohranja korak z najboljšimi v svoji branži.

 

Odločitvi za nakup so botrovale konstantne (in povsem upravičene) zahteve strank po najvišji kakovosti tiska in vsestranski fleksibilnosti dodelav, pa tudi naš nemirni raziskovalski duh, ki je gonilnik investicijske dejavnosti v podjetju. Tokrat smo se odločili za naložbo v najproduktivnejši in najbolj kakovosten stroj za produkcijo samolepilnih etiket, ki ga je trenutno moč dobiti na trgu.

Novo pridobitev našega strojnega parka odlikuje zlasti visoka barvna ponovljivost/stabilnost, za kar skrbi konstantno in-line spektografsko merjenje barve. Poleg tega stroj omogoča ponudbo še širšega nabora materialov kot doslej, saj je med drugim opremljen tudi z in-line primer enoto, s katero smo sposobni tiskati na širšo paleto materialov kot večina konkurentov.

Seznam prednosti najnovejše visokotehnološke pridobitve v podjetju pa s tem še zdaleč ni izčrpan. Zgolj kot zanimivost povejmo, da je HP Indigo WS6800 med drugim sposoben ujeti oziroma simulirati kar 95 % barv s PANTONE lestvice, ki sicer velja za svojevrstno 'Ahilovo peto' digitalnega tiska v primerjavi s fleksotiskom.

Na vprašanje, kaj novi stroj prinaša LabelProfi-jevim strankam, odgovarja tehnični direktor Rok Nabernik:
"Investicija nam bo omogočila bistveno širši nabor izdelkov, ki jih lahko ponujamo na trgu, posledično pa tudi boljši servis kupcev. Tudi oni bodo lahko namreč s pridom izkoristili vse prednosti nove tehnologije ter tako izboljšali svoj tržni položaj napram konkurenci."

Ob tem dodaja, da se je vzporedno z nakupom novega tiskarskega stroja LabelProfi opremil tudi z najsodobnejšimi optimizacijskimi orodji na področju produkcijskega tiska, ki poleg proizvodnih procesov zajemajo tudi druge poslovne procese v podjetju, vključno s CRM. Novi orodji – CERM in Esko – sta že integrirani v strojni park, njun nakup pa se odraža v še hitrejših odzivnih časih in nadaljnjem skrajševanju dobavnih rokov. 

Nazaj