Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket

Za podjetje Nestle uporabljen specialen prekrivni material

Objavljeno
Za podjetje Nestle uporabljen specialen prekrivni material
Včasih se zgodi, da določeni etiketi, ki je že aplicirana na embalažo, zapade veljavnost. To je bodisi posledica napake v vsebini ali pa želi podjetje izdelek drugače marketinško pozicionirati.

 

Pogosto izvira potreba po prekrivanju obstoječih etiket tudi iz obveznih prevodov deklaracij, ki jih mora v skladu z zakonodajo vsebovati vsak produkt, ko ga plasiramo na novo tržišče.

V ta namen ponuja LabelProfi specialen prekrivni papir s črnim ozadjem, ki popolnoma prekrije staro vsebino. Tako je izdelek zopet videti profesionalno grafično opremljen, zaradi česar pri kupcu ne vzbuja dilem o svoji kvaliteti.

Metodo s specialnim prekrivnim papirjem smo uporabili tudi pri izvedbi etiket za Nestle, ki je z njihovo pomočjo prekril poprejšnje deklaracijske etikete z novimi deklaracijami. Z rešitvijo so bili nadvse zadovoljni.

Če se tudi sami kdaj srečujete s podobnimi problemi, zaradi katerih prihaja do dodatnih stroškov in skrbi, povezanih z etiketiranjem, se obrnite na naše svetovalce. Skupaj bomo poiskali kakovostno in cenovno ugodno rešitev, prikrojeno vašim potrebam.

Nazaj