Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket

Vode z unikatnim tiskom

Objavljeno
Vode z unikatnim tiskom
Kako si zagotoviti unikatnost v poplavi brandov, oglasov, poduktov? Vode v plastenkah, s personaliziranim tiskom ovojev, odgovarjajo na potrebo po izstopanju, drugačnosti in vsebinah, ki puščajo vtise.
Več
Novo! Fleksibilna embalaža – za fleksibilne rešitve
Našim fleksibilnim rešitvam dodajamo NOVO zgodbo – FLEKSIBILNO EMBALAŽO. Po večletnih izkušnjah z digitalnim tiskom etiket, sedaj odpiramo vrata novim priložnostim. Na trg fleksibilne embalaže vstopamo z najmodernejšo tehnologijo, s katero bomo zagotavljali vrhunsko kakovost.
Več
Izkaz prizadevanj naše poslovne odličnosti – certifikata kakovosti ISO 9001 in ISO 14001
Naša vztrajna prizadevanja zadnjih let za zagotavljanje poslovne odličnosti na vseh segmentih poslovanja našega podjetja, so obrodila sadove. Notranjo sistemsko urejenost, dosledno sistematizacijo ter sledljivost v vseh fazah poslovnih procesov, smo potrdili s prejemom certifikatov kakovosti ISO 9001 ter ISO 14001, na kar smo zelo ponosni.
Več
Pa jo imamo: zaključena prenova spletne strani www.labelprofi.si!
Koledarsko pomlad smo pri LabelProfi-ju otvorili z objavo prenovljene spletne strani, zasnovane v sodelovanju s slovenjgraškim podjetjem Kivi Com d.o.o. Prinaša obilo novih vsebin, ki bodo – tako upamo – obiskovalcem še približale zanimivo branžo, v kateri poslujemo.
Več
Novo leto, nova investicija – tokrat na področju zahtevnih dodelav!
Že pred časom smo na LabelProfi-ju sprejeli strateško odločitev, da bomo bolje servisirali področje visokokakovostnih etiket, predvsem za industriji pijač in prehrambnih izdelkov. Z začetkom novega leta je naša proizvodnja tako bogatejša za novo visokotehnološko pridobitev.
Več
LabelProfi investiral v najkakovostnejši tiskarski stroj za produkcijo samolepilnih etiket na trgu
Z nakupom visoko zmogljivega tiskarskega stroja HP Indigo WS6800, ki smo ga opravili v mesecu oktobru 2015, LabelProfi ohranja korak z najboljšimi v svoji branži.
Več
Popoln servis: etikete in embalaža za (kozmetično) industrijo na enem mestu
LabelProfi je ameriškemu podjetju Aestas Cosmetics, specializiranemu za proizvodnjo butičnih kozmetičnih izdelkov višjega cenovnega razreda, s svojimi izkušnjami na področju etiket in embalaže pomagal pri vstopu na zahteven evropski trg.
Več
Sklenjeno partnersko sodelovanje s pakirnico Bio Pak iz Kranja
Stranke kranjskega podjetja BIO PAK bodo imele odslej pri LabelProfi-ju možnost tiska visoko kvalitetnih etiket po ugodnih cenah, ki bodo – kot vselej – pospremljene z vrhunskim servisom.
Več

Sprememba zakonodaje EU o označevanju živil

Objavljeno
Sprememba zakonodaje EU o označevanju živil
December 2014 je nosilcem živilske dejavnosti prinesel doslej najobsežnejšo spremembo zakonodaje na področju označevanja živil in prehranskih dopolnil.
Več
Vrhunski tisk 'no label look' etiket za žganja Mikelj Spirits
Za blagovno znamko Mikelj Spirits smo tiskali 'no label look' etikete, ki – kot je razvidno že iz imena produkta – dajejo vtis, kot da je etiketa vtisnjena direktno na embalažo.
Več
Page 1 of 2FirstPrevious[1]2NextLast