Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket

Pa jo imamo: zaključena prenova spletne strani www.labelprofi.si!
Koledarsko pomlad smo pri LabelProfi-ju otvorili z objavo prenovljene spletne strani, zasnovane v sodelovanju s slovenjgraškim podjetjem Kivi Com d.o.o. Prinaša obilo novih vsebin, ki bodo – tako upamo – obiskovalcem še približale zanimivo branžo, v kateri poslujemo.
Več
Novo leto, nova investicija – tokrat na področju zahtevnih dodelav!
Že pred časom smo na LabelProfi-ju sprejeli strateško odločitev, da bomo bolje servisirali področje visokokakovostnih etiket, predvsem za industriji pijač in prehrambnih izdelkov. Z začetkom novega leta je naša proizvodnja tako bogatejša za novo visokotehnološko pridobitev.
Več
LabelProfi investiral v najkakovostnejši tiskarski stroj za produkcijo samolepilnih etiket na trgu
Z nakupom visoko zmogljivega tiskarskega stroja HP Indigo WS6800, ki smo ga opravili v mesecu oktobru 2015, LabelProfi ohranja korak z najboljšimi v svoji branži.
Več
Popoln servis: etikete in embalaža za (kozmetično) industrijo na enem mestu
LabelProfi je ameriškemu podjetju Aestas Cosmetics, specializiranemu za proizvodnjo butičnih kozmetičnih izdelkov višjega cenovnega razreda, s svojimi izkušnjami na področju etiket in embalaže pomagal pri vstopu na zahteven evropski trg.
Več
Sklenjeno partnersko sodelovanje s pakirnico Bio Pak iz Kranja
Stranke kranjskega podjetja BIO PAK bodo imele odslej pri LabelProfi-ju možnost tiska visoko kvalitetnih etiket po ugodnih cenah, ki bodo – kot vselej – pospremljene z vrhunskim servisom.
Več

Sprememba zakonodaje EU o označevanju živil

Objavljeno
Sprememba zakonodaje EU o označevanju živil
December 2014 je nosilcem živilske dejavnosti prinesel doslej najobsežnejšo spremembo zakonodaje na področju označevanja živil in prehranskih dopolnil.
Več
Vrhunski tisk 'no label look' etiket za žganja Mikelj Spirits
Za blagovno znamko Mikelj Spirits smo tiskali 'no label look' etikete, ki – kot je razvidno že iz imena produkta – dajejo vtis, kot da je etiketa vtisnjena direktno na embalažo.
Več

Personalizirana Coca Cola postavlja nove trende

Objavljeno
Personalizirana Coca Cola postavlja nove trende
Marketinški potencial personalizacije etiket in embalaže vse bolj prepoznavajo največja svetovna podjetja, za pospeševanje trenda personalizacije pa je prav gotovo najbolj zaslužna Coca Cola.
Več
Za podjetje Nestle uporabljen specialen prekrivni material
Včasih se zgodi, da določeni etiketi, ki je že aplicirana na embalažo, zapade veljavnost. To je bodisi posledica napake v vsebini ali pa želi podjetje izdelek drugače marketinško pozicionirati.
Več

Vpliv plastike na zdravje in okolje

Objavljeno
Vpliv plastike na zdravje in okolje
Čedalje bolj se zavedamo razsežnosti problema, ki ga za naše okolje in zdravje predstavlja vse večja uporaba plastike. Pri LabelProfi-ju se zato trudimo, da bi postali del rešitve tega problema, ki ga ne želimo še dodatno poglabljati s svojimi izdelki.
Več