Novice iz sveta etiket

Novice iz sveta etiket

LabelProfi – (na)sledi najnovejšim tehnološkim trendom
Naše podjetje LabelProfi d.o.o., se v mesecu septembru udeležuje kar dveh najpomembnejših sejemskih dogodkov s področja tiska etiket in produkcije fleksibilne embalaže – Labelexpo Europe in FachPack.
Več
Pikina čokolada se »oblači« v Labelprofi-ju
Pikin festival letos praznuje 30 let in prav zato bo tokrat vse čisto drugače in prav posebej lepo. Najbolj pogumna, razigrana in domiselna devetletna deklica Pika Nogavička, bo letos Velenje obiskala med 9. in 15. septembrom.
Več
Fotoutrinki – Ekipa LabelProfi na 10. Salonu Traminca
10. Salon Traminec, ki je 26. avgusta 2019 potekal v Radencih, je v družbi 108 vrhunskih tramincev, odlične kulinarike in glasbe obiskalo več kot 1000 prijateljev vina in umetnosti.
Več

LabelProfi na 10. Salonu Traminca

Objavljeno
LabelProfi na 10. Salonu Traminca
Organizatorji 10. Salona Traminca obljubljajo, da bo letošnji jubilejni dogodek privabil sonce, vrhunska vina in odlično kulinariko. Na dogodku, katerega namen je negovanje vinske tradicije in kulture pitja vina, bo predstavljenih preko 100 ponudnikov te izjemne vinske sorte. Na 10. Salonu Traminca bo s ponudbo vinskih etiket sodelovalo tudi naše podjetje LabelProfi d.o.o..
Več

Vinska etiketa z UV varnostnim žigom

Objavljeno
Vinska etiketa z UV varnostnim žigom
V posebno poglavje širokega asortimaja etiket, ki jih izdelujemo v podjetju LabelProfi d.o.o., sodijo VINSKE ETIKETE. Našim storitvam zaupajo številni priznani slovenski in tudi tuji vinarji. Poseben izziv v tisku je predstavljala nedavna izdelava etikete avstrijskega pridelovalca vrhunskih vin blagovne znamke Türk.
Več
LabelProfi d.o.o. - sponzor 4. filmskega festivala SHOTS
Podjetje LabelProfi d.o.o. svojo družbeno odgovornost izkazuje tudi s podporo inovativnih idej in projektov na področju razvoja lokalne kulturne sfere. Letos se pojavljamo v vlogi sponzorja 4. festivala kratkega filma Shots.
Več

Vode z unikatnim tiskom

Objavljeno
Vode z unikatnim tiskom
Kako si zagotoviti unikatnost v poplavi brandov, oglasov, poduktov? Vode v plastenkah, s personaliziranim tiskom ovojev, odgovarjajo na potrebo po izstopanju, drugačnosti in vsebinah, ki puščajo vtise.
Več
Novo! Fleksibilna embalaža – za fleksibilne rešitve
Našim fleksibilnim rešitvam dodajamo NOVO zgodbo – FLEKSIBILNO EMBALAŽO. Po večletnih izkušnjah z digitalnim tiskom etiket, sedaj odpiramo vrata novim priložnostim. Na trg fleksibilne embalaže vstopamo z najmodernejšo tehnologijo, s katero bomo zagotavljali vrhunsko kakovost.
Več
Izkaz prizadevanj naše poslovne odličnosti – certifikata kakovosti ISO 9001 in ISO 14001
Naša vztrajna prizadevanja zadnjih let za zagotavljanje poslovne odličnosti na vseh segmentih poslovanja našega podjetja, so obrodila sadove. V letu 2019 je podjetje Labelprofi d.o.o. prejelo sofinanciranje za pridobitev vavčerjev za certifikate. Pridobili smo certifikata kakovosti ISO 9001 in ISO 14001. S prejemom certifikatov smo tako potrdili notranjo sistemsko urejenost, dosledno sistematizacijo ter sledljivost v vseh fazah poslovnih procesov, na kar smo zelo ponosni.
Več
Pa jo imamo: zaključena prenova spletne strani www.labelprofi.si!
Koledarsko pomlad smo pri LabelProfi-ju otvorili z objavo prenovljene spletne strani, zasnovane v sodelovanju s slovenjgraškim podjetjem Kivi Com d.o.o. Prinaša obilo novih vsebin, ki bodo – tako upamo – obiskovalcem še približale zanimivo branžo, v kateri poslujemo.
Več
Page 1 of 2FirstPrevious[1]2NextLast